Monday, August 12, 2013

Raya oh Raya

hai semua...apa khabar??selamat hari raya maaf zahir batin..hari ni dah masuk syawal ke 6..rasa baru semalam prepare persiapan raya, memasak, kemas umah bagai..aaii kejapnya masa tak puas berjalan umah sedara mara hari ni dah stat keje balik..nak bt mcm mana kan..

macam mana hari raya anda semua??mesti meriah kan..alhamdulillah tahun ni diberi kesempatan lagi dan kesihatan yang baik  dapat berkumpul ramai2..seronok sgt2..

Tahun ni raya sakan..dari pagi smpai ke petang beraya..makan pun mcm2 sampai suara pun dah serak asyik mnum ais je..ada kawan tnya makan byk2 ni xrsau ke badan naik..i cakap xpe i ada premium beautiful so xde la rsau makan byk2..

nak cite lagi ni..haha..sehari sebelum raya ada sedara dtg umah..ble die tgk i tgah bt keje umah ke sana ke mari die ckp i nampak segar je mesti tak puasa ni..i cakap kat die i puasa pagi td mnum mineral coffee..sebab tu nampak bertenaga n segar je..die mntak 1 peket nak rasa bukak puasa nanti..dah mnum die terus nak order..hahaha

Lpas raya ni mesti ramai tengah pening nak tnggu hjung bulan dapat gaji..dulu i pn macam tu yela duit dh byk hbs..TAPI alhamdulillah sejak join GLAM dan jadi GLAMprenuer ni, i dah boleh tarik nafas lega..ada side income sehingga 4 angka sapa tak nak kan..nak pergi melancong pn company support..FREE!!!..kalau guna duit sendiri mmg bercinta la ntah bila boleh pergi..

so friends, sama2 lah kita berubah ke arah kebaikan..sampai bila nak dibelenggu dengan masalah kewangan..pilihan di tangan anda..anda yang tentukan..saya dah jumpa jalan ni untuk solve financial problem..Jika anda berminat  boleh contact saya..saya sedia berkongsi dengan anda..

salam sayang,
Norizan Ismail
012-3546754



Tuesday, July 2, 2013

business opportunity

PELUANG BISNES


PELUANG BISNES
PROJEK DUIT RAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL 


nak bisnes tp xthu nak bisnes ape??
nak bsnes kat umah je??
buzy xada masa nk ke sana ke mari?
nak tambah pendapatan 4-5-6 angka??
tension dengan kerja yg ada sekarang??
gaji bulan2 xckup??
nak pergi free melancong??

JOIN OUR TEAM..WHY??

SYARIKAT YANG DAH KUKUH 

1.Syarikat HAI-O Marketing dah ditubuhkan since 1992 (20 years)
2. Telah tersenarai dalam Main Board Bursa Malaysia since 1996
3. Diiktiraf Shariah Compliance from Securities Commision
4.Terima many award - FORBES Asia Best Under A Billion List, Corporate Social Responsibility dan banyak lagi.

PRODUK YANG BAGUS

Semua dah tahu pasal premium beautiful korset..kenapa produk ni menjadi pilihan?
SATU-SATUNYA produk yang ada LIFE TIME WARRANTY..so kalau rosak boleh hantar repair..free of charge..SUPERBRANDS..so bukan calang2 produk ok..korset ni direka khas 70% KESIHATAN DAN 30% KECANTIKAN..selesa untuk di pakai..saya sendiri kalau xpakai rasa mmg xselesa..




GROUP YANG BERJAYA

OUR FOUNDER HANIS HAIZI 
GREEN LEADER ACADEMY MALAYSIA

Seronok kan jadi mcm hanis haizi..income sebulan dah 6 angka..dapat miliki kereta impian lagi la seronok..so tanamkan azam one day nak jadi mcm die..why i pilih her group? Setiap partners dalam group sentiasa membantu antara satu sama lain..boleh kongsi pendapat, cadangan dan bertanya apa jua..keje as TEAM..saling ada antara satu sama lain..so more confident sbb ada org guide kita..


INCOME 4-5-6 ANGKA - BONUS 4 ANGKA

TRUE!! FIRST MONTH dah dapat bnus 4 angka..3x FREE OF CHARGE TRIP ke europe, asia n asia tenggara.. modal hanya sekali seumur hidup dan dapat bonus every month..bukan skim cepat kaya ok..in this bisnes siapa yang buat die dapat..so adil la kan..

So, ambil peluang..kalau org lain boleh berjaya kenapa tidak aku..tanya pada diri sendiri apa yg kita nak dalam hidup ni..BUKTIKAN walaupun surirumah atau siapa je boleh berjaya..

Contact me for bisnes sharing!!
norizan
0123546754
ijan84@yahoo.com





Wednesday, June 19, 2013

projek duit raya

salam semua..pagi tadi masa nak pergi kerja my leader bgthu company ada tawarkan pakej untuk bulan Jun..U know what??next trip MELANCONG  maybe pergi AUSTRALIA..WOW bestnya..and my leader bagitahu lagi yang next BONUS on 9/7/2013 RM 4700++.sangat2 best tak dapat nak gambarkan betapa teruja dan excited nya diri ni..bukan selalu company buat pakej yang mcm ni..macam bulan jatuh ke riba pulak rasanya..

Jom kawan2 kita sama2 buat projek duit raya hanya di GLAM..pm me laju2..

call/sms/wassap me
norizan 
0123546754
ijan84@yahoo.com

Sunday, June 16, 2013

Saturday, 15 June 2013

JUNE GLAM AWARDS!!


Salam semua..biasanya kalau setiap hari jumaat malam saya peg kelas menuntut ilmu kat GLAM TAPI hari jumaat lepas sgt istimewa sebab ada celebration untuk entreprenur yang dah capai target..wahhh sgt2 seronok..sgt teruja tgk orang2 yang dah berjaya..tanam kan lebih azam untuk  berjaya macam mereka semua..PASTI BOLEH!!!

Kalau nak tahu salah seorang yang terima award malam tu adalah my leaders, saidatul nadia..sangat2 bangga dengan dia sbb baru join bisnes ni 4 BULAN dan dapat naik pangkat DAIMOND SALES MANAGER which is pangkat ke 3 daripada 5 pangkat..and now her INCOME dh 5 ANGKA..WOW..4 BULAN je kawan2..untuk pencapaiannya die dihadiahkan tiket free ke KOREA pada bulan September ni and dapat naik pentas Diamond Award pada 22 Jun ni..satu kejayaan yang sangat membanggakan..

so ble die offer bsnes ni, i terus join tak fikir panjang dah sebab dah terbukti kejayaan demi kejayaan yang telah die perolehi..BUKTI dah JELAS nak dengan tak nak je..my husband pun cakap kalau dia boleh buat takkan saya tak boleh buat..so i lagi la semangat nak join kan tambah lagi bnses ni kita buat bersama..TEAMWORK...ada leaders and members yang tolong..

So if sesiapa rasa nk berubah me and my TEAM boleh share the ways..kalau saya boleh buat, saya pasti anda pn boleh lakukannya..PASTI BOLEH!!!!

salam sayang
call/sms/wassap/email
Norizan ismail
0123546754
ijan84@yahoo.com






















Tuesday, June 11, 2013

wonderful jun

salam semua..cepatnya dh msuk bulan Jun..xlama lg nk puasa n raya..pejam celik dh xlama nnti nk masuk 30 tahun..hahaha sweet 30..

bulan jun ni byk mencoretkan sejarah dalam hdup saya..5 Jun adalah anniversary kami yg ke 3..alhamdulillah bahagia sepanjang 3 tahun perkahwinan dan diberi cahaya mata yang cmel2..amin syukur sgt2... 9 Jun bt pertama kalinya i dpt baby yg mana skrg dah pn masuk 2 tahun..alhamdulillah my daughter nurain membesar dengan sihat..adiknya aliff pn dh nk msuk 9 bulan..my penyeri hidup..husband jgak byk membantu jaga anak2 sepanjang perkongsian hdup ini..luv them so much much n much..

coming soon jeng3 24.6 birthday my husband pulak..tg tnggu jgak ni ape hadiah yg die nak..surprise!!!haha

ada kwn2 tnya sy bt bsnes ape sbb nmpk life dh berubah.. jmpe senyum je n nampak hepi je..sy ckp la senyum 2 kan sedekah..haha..bkan ke saya ni mmg murah dengan senyuman ke..aicehwahh masuk bakul angkat sndri mmg x terangkat la..haha..tp yg nmpak hepi 2 mmg hepi la sbb pale dh xpening fikir psal kewangan..so dorg pn mcm berminat nk thu n now dh join pn n ckp hepi sgt bt bsnes ni sbb snang..mmg btl pn snang sgt sbb sume di hujung jari..

so, berminat nk join blh sms/call/ wassap me ye..sama2 kita berubah ke arah yg lbh baik n capai kejayaan bersama..

salam sayang,
call/sms/wassap
ijan84@yahoo.com
0123546754




Sunday, June 2, 2013

i'm happy girl..

hai semua,

bulan jun dah menjelma..caiyok2 xsbar nk dpt second bnus ni..lambatnya nk 9/6 ni..dalam fikiran ni dh plan mcm2 nk bt...
1. shopping!! of cos la..ble lg kan..my hubby ckp 'syg ni asyk shoping je'..i pn jwb le balik ' yela yg dulu x merasa sgt nk shoping cmni..asal ada barang berkenan je kna tnggu bulan depan dpt gaji..xpn kna kumpul duit sikit2 kalu brg 2 mahal'..hehe..dh ada peluang ni beli la..tp saving tetap saving ye kawan2..jgn lupa 2..

2. celebrate birthday hubby + my daughter..dua2 bulan jun pulak 2.. sabar je la..oh my daughter dh 2 tahun dh..alhamdulillah membesar dengan baik dan sihat..

3. jalan2..waahh best2..hehe..


skrg ni i tg kemas2 brg nk pndah rumah..penatnya especially my hubby la byk bt keje..i nk grak skit je my son dah nangs..nk menempel je kejenya..mmg manja btl yg no 2 ni..

TAPI walaupun dalam duk sibuk ni, i stil lg blh layan bt bsnes..xssah pn online je..mana2 pn blh bt..tg kemas2 brg, dalam kereta, smbil2 duk tg makan..ape kesah semua hjung jari..senang kan bsnes cmni..sbb ape i ckp senang..kita bt online je!!mmg bsnes ni utk org bz tp nk side income..bt bsnes pulak ada org ajar..teamwork..lg senang xyah pening2 nk pk cmne nk bt..dan yg paling2 i suka dengan bisnes ni sbb Dapat FINANCIAL FREEDOM!!!! yang i pasti sume org mmg nk cmtu..

so nak tahu cmne i bt bsnes ni..pm me i show how..smbil2 mnum kopi ke..xkesah mana2 pn i sntiasa free..i dah dpt so i tlg u all pulak dpt apa yg i dapat..deal!!

salam sayang,
Call/sms for details 
norizan ismail
012 3546754
ijan84@yahoo.com







Monday, May 27, 2013

wonderful day


Salam isnin semua..hari ni byk keje skit 2 yg lambat update blog..hehe..tp xpe curi2 masa jgak..

Hari sabtu lpas ada seminar Dynamic entreprenuer program by mr winston wong... one of top trainer/speaker in Malaysia with a network in 5 countries across the Asia Pacific region.. 1 hari di seminar 2 mmg best sgt..berkongsi ilmu how to be success in business n berjaya like him..sgt2 memberi manfaat..ramai jugak la yg datang seminar ni penuh dewan sampai ada yg berdiri..fuuhhh dahsyat betul penangan mr winston ni..next tme kalau ada bt lg mst join..rugi xjoin..bukan senang nk kumpul ramai2 jmpe bsnes partner..tq pada my leader Nadia yg bg tnjuk ajar cmne nk bt bsnes ni..MELETOP la kata kau..

T.ksh pada husband sbb tlg jagakan anak2..sanggup berkorban hari cuti untuk menimba ilmu..support 2 pnting dalam menentukan sesuatu kejayaan..LUV U la husband...so much..

Ble bsnes ok, family ok hati pn jadi senang..dh xpening pale lg nk pk masalah kewangan..fisrt bonus dh merasa, skrg tg menunggu second bnus..third coming soon..yg third 2 dan nk raya..waaahh hari raya yg paling bermakna..blh spend utk diri sndri n family n dalam masa yang sama blh tlg family kat kg..Alhamdulillah syukur..Kalau tahu dr awal dh lama dh masuk bsnes ni..hehehe

so, ape lg kwn2...bsnes yg mmg berbaloi2 utk diceburi..mmg xrugi..xcuba xtahu dh cuba mst mau...:-)

p/s : sape2 nk rm 3000 next month, pm me laju2 k sblm hjung blan ni..rm 3000 2..byk wooo



salam sayang,

call/sms


0123546754